Visszaküldési feltételek

Hangyakolónia Visszaküldése

Amennyiben már nem tartasz igényt a megvásárolt kolóniádra, jelezd felénk ezt e-mailben és mi átvesszük tőled. Fontos az eljuttatást hozzánk neked kell megoldanod. Ha a vásárlástól eltelt 14 nap, abban az esetben csak átvenni tudjuk a kolóniát, pénzösszeg nem jár érte. Nagyon fontos, hogy olyan fajt, amely nem honos Magyarországon, szigorúan tilos szabadon engedni, ezért a visszajuttatás itt különösen fontos.

14 napos elállási jog

Ha a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően a rendelés kézbevételétől számított 14 napon belül elállnál a szerződéstől, mi legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatérítjük az általad ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket, így a szállítási díjat is. Felhívjuk a figyelmed, hogy ez a rendelkezés nem vonatkozik a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási mód választásával okozott többletköltségekre. Az Áru visszaküldésének közvetlen költsége téged terhel. Az Árut a mi címünkre kell visszaküldeni. Fontos, hogy az Áru jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felelsz. Amennyiben a vonatkozó jogszabályok szerint az elállási jog nem gyakorolható, vagy csak feltételekkel gyakorolható, nem illet meg a kipróbálási célú használat sem.

Nem gyakorolhatod az elállási jogod a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglalt esetekben, többek között:

  1. olyan nem előre gyártott Áru esetében, amelyet az utasításod alapján vagy kifejezett kérésedre állítottunk elő, vagy olyan Áru esetében, amelyet egyértelműen a személyedre szabtunk (például egyedi színű termék);
  2. romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző Áru tekintetében (például élelmek);

További részletek az ÁSZF-ben olvashatók.
A Vevő vásárlásával elfogadja a visszaküldési feltételeket.

Bevásárlókosár