Melegítőpárna

1.490 Ft-tól

/ db
Rövid jellemzés az eszközről:
📏: 160 x 110 mm
🏠: Trópusi fajok
⏳: max. 72 óra
🌡️: kb. +15-20 Celsius fok
📝: Megfelelő hőmérséklet biztosítása szállításnál
Megvásárlásával akár 15 Hangyapontot szerezhetsz!
Cikkszám: HPE045 Kategória:
Fizess átutalással, utánvéttel vagy:

Ingyenes szállítás Foxposttal már 12.000 Ft-tól

  • Gyors csomagfeladás
  • Biztonságos fizetés
  • 14 napos visszaküldés
Melegítőpárna Jellemzői

A Melegítőpárna alkalmazása a hideg, téli hónapokban javasolt az élő (főleg trópusi) hangyafajok rendelése esetén, hogy a kiszállítás közben is biztosítva legyen számukra az optimális hőmérséklet. A melegítőpárna normál körülmények között 72 órán át* képes biztosítani a +15-20 Celsius fokot a csomagban. Kiválasztható, hogy aktivált állapotban kerüljön-e a csomagba (ilyenkor a melegítő hatás már érvényesül) vagy aktiválatlanul (például, ha a későbbiekben kerülne felhasználásra). Amennyiben az utóbbi eset áll fenn, fontos, hogy a csomagban ne érintkezzen közvetlenül a hangyákkal, hanem közvetett módon kapják a meleget pl. kartonlap közbeiktatásával, mely megakadályozza, hogy a hő közvetlenül érje őket.

Aktiválatlan melegítőpárna használata: Nyissuk ki a műanyag csomagolást és engedjük levegőzni a melegítőpárnát. Körülbelül 10 perc múlva a párna elkezd felmelegedni.

Anyaga: nem mérgező
Látogass el a TikTok csatornánkra, ahol sok fontos információt tudhatsz meg a hangyatartásról.
* Csak csomagszállításnál használható melegítésre, emberi felhasználásra nem alkalmas. A 72 órás melegítési időtartam egy irányadó szám, mely külső hőmérséklettől függően csökkenhet (nem mindegy, hogy -10 fokban vagy plusz 5 fokban működik a párna). Minél hidegebbről melegít, annál gyorsabban áll le a működése.

  • A kép illusztráció.
Tömeg 225 g
Aktiválva

Igen, Nem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Show only reviews in Magyar (0)

„Melegítőpárna” értékelése elsőként
Bevásárlókosár